Regim hotelier Timisoara

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Timisoara, precum si datele lor de contact:

  • nume
  • website
  • telefon
  • email
  • pagina de Facebook

Inchirieri apartamente in regim hotelier in Timisoara

 

Iosefin Residence

Adresa: Str. Mocsonyi, nr. 8
Website: http://iosefinresidence.ro
Telefon: 0356 113 225
Email: office@iosefinresidence.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/iosefin.residence/


The One&Only Aparthotels

Adresa: Str. Profesor Dr. Aurel Păunescu Podeanu, nr. 137
Website: http://1hotels.ro
Telefon: 0770 977 001
Email: bookings@1hotels.ro
Pagina de Facebook:


Cazare TM

Adresa: Str Cozia nr. 37
Website: –
Telefon: 0743.008-655
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/apartamenteregimhoteliertimisoara


Cazare regim hotelier Timisoara – Patru sfaturi pentru alegerea unui apartament potrivit

Alegerea unui apartament unde sa locuiesti cateva zile este o experienta placuta in sine, data de emotia necunoscutului si a alegerii.Cu toate acestea, implica un pic de pregatire. Iata 4 sfaturi menite sa va pastreze focusul pe ceea ce este cu adevarat important:

1.Alegeti o locatie aproape de punctele Dvs de interes

Desi exista apartamente in regim hotelier ce ofera preturi scazute, asta nu inseamna ca veti face economie daca locatia este departe de ceea ce va intereseaza – veti ajunge sa platiti mai mult pentru transport.

Ar trebui sa consultati harta si sa vedeti daca sunt si alte stabilimente in apropiere care va vor fi utile odata ajuns acolo. In timp ce unele locuinte vor fi mai scumpe deoarece sunt situate de-a lungul bulevardelor principale, tot veti economisi bani pe termen lung deoarece cheltuielile de transport vor fi pe jumatate. In plus,veti fi in mijlocul actiunii. Daca sunteti in Timisoara pentru un festival,este o sansa buna sa vedeti paradele de strada direct din apartamentul oferite pentru cazare in regim hotelier.

2.Cititi recenziile si comentariile clientilor

In timp ce fiecare proprietar ofera poze superbe ale locatiilor,asta nu spune intreaga poveste.Pozele pot fi facute strategic pentru a face locul sa para confortabil si curat.Dar puteti fi surprins sa aflati ca unele apartamente in regim hotelier aflate in inima orasului pot fi situate langa terase sau baruri ce pot fi zgomotoase pe timp de noapte. E recomandat sa cititi pe Internet recenziile si comentariile clientilor pentru a urmari daca sunt unele probleme ce fac locuinta dorita mai putin atractiva.

3.Cantariti argumente pro si contra

Fiecare apartament are o poveste ce te face sa te simti ca acasa, in familie. Asta e perfect pentru cei care vor sa calatoreasca si sa inteleaga noul oras pe care il viziteaza.Este unul din pasii explorarii mai amanuntite in timp ce calatoriti.

4.Comparati preturi si facilitatile ale 5 sau mai multe apartament inainte de a va hotari sa rezervati

Verifica daca sunt si facilitate aditionale in apropiere, cum ar fi spa-uri sau calarie. E de asemenea nevoie sa vizitati website-ul de prezentare al proprietatii oferite spre cazare in regim hotelier Timisoara, si sa va interesati daca se percep taxe aditionale pentru lenjerii, si posibilitatea de a avea propriul frigider sau minibar.