Regim hotelier Sibiu

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Sibiu, precum si datele lor de contact:

  • nume
  • website
  • telefon
  • email
  • pagina de Facebook

Inchirieri apartamente in regim hotelier in Sibiu

 

Flowers House Sibiu

Adresa: Str. Justiţiei, nr. 24
Website: http://www.flowershousesibiu.ro
Telefon: 0745 633 772
Email: sibiubooking (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Flowers-House-Sibiu-272851569886644/


Traian Apartments

Adresa: Str. Dealului, nr. 11
Website: http://www.sibiu-apartment.ro
Telefon: 0753 919 281
Email: traian (la) sibiu-apartment.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Traian-Cezar-apartment-Sibiu-1468652626727304/


Yellow Boot

Adresa: Str. Faurului, nr. 13
Website: https://www.yellowboot.ro
Telefon: 0721 217 631
Email: contact (la) yellowboot.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Yellow-Boot-Apartman-Sibiu/181771309029058


Casa Luxemburg

Adresa: Piata Mica, nr. 16
Website: https://www.casaluxemburg.ro/
Telefon: 0269 216 854
Email: office (la) casaluxemburg.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/casaluxemburgsibiu/


Travel Specialist

Adresa: Str. Selarilor, nr. 26
Website: http://www.travelspecialist.ro
Telefon: 0722 256 938
Email: info (la) travelspecialist.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Cazaresibiuregimhotelier/


Sfaturi pentru a gasi o cazare in regim hotelier in Sibiu adecvata nevoilor tale

Te-ai decis sa gasesti cazare in regim hotelier pentru urmatoarea calatorie sau vacanta de familie? Grozav! Dar, de unde sa incepi sa cauti? Popularitatea tot mai ridicata in randul turistilor de a cauta cazare a dus la o explozie de site-uri dedicate acestui serviciu, lucru care uneori este mai mult coplesitor decat folositor. Cu sute de mii de proprietati listate online sau la agentiile imobiliare, cum poti fi sigur ca ai gasit cazarea potrivita pentru tine?

Pentru a face procesul mai usor, am adunat cate sfaturi utile pe care le poti lua in considerare data viitoare cand faci planurile de vacanta. Sfaturi legate de unde sa incepi cautarea, cand e perioada potrivita sa faci planurile si ce intrebari sa pui celui care face oferta de cazare in regim hotelier inainte de sejurul tau.

Notiuni de baza

Incepe prin a vizita mai multe site-uri de profil. Multe dintre ele sunt foarte bine organizate, iar accesarea lor te va ajuta sa restrangi zona de cautare si sa iti dai seama ce ai putea sa gasesti acolo. Acestea au optiunea de a salva proprietatile preferate intr-o lista de dorinte pentru a le putea compara ulterior si, de asemena, optiune de a comunica direct cu proprietarii apartamentelor, care sunt de obicei dornici sa imparta informatiile despre casele pe care le au la dispozitie.

Cel mai bine este sa compari tarifele, facilitatile, opiniile si conditiile oferite inainte de a semna orice contract de inchiriere pentru un apartament in Sibiu. Tine minte ca anumite site-uri sunt pur si simplu forumuri in care proprietarii isi listeaza ofertele, in timp ce altele isi asuma rolul de agentii de inchiriere si sunt mai implicate in proces. Vei plati mai mult in momentul rezervarii prin intermediul acestui tip de site, insa acestea iti pot oferi mai mult ajutor in cazul in care ceva nu merge cum trebuie cu inchirierea.

Incepe din timp

Multi oameni incep sa isi planifice vacantele de vara imediat dupa Anul Nou. De asemenea, in destinatiile de vacanta populare vei gasi persoane care inchiriaza aceeasi casa pentru vacanta an de an. Pentru a putea avea de unde alege, incepe sa cauti din timp si nu uita sa intrebi de reduceri pentru rezervari atat de mult in avans. Uneori, vei afla ca, in schimbul sigurantei ca proprietatea lor este inchiriata, propietarii vor oferi o reducere de 10%.

Fii sigur de ce iti doresti

Trebuie sa il aduci pe Azorel? Asigura-te ca animalele de companie nu vor reprezenta o problema. Ai copii mici? Vezi daca apartamentul in regim hotelier este in siguranta si ca cel mic nu se va putea rani. Calatoresti cu un membru al familiei care nu se poate deplasa usor? Incearca sa gasesti un apartament fara prea multe scari. Vrei sa organizezi o masa mare? Asigura-te ca vei avea loc si ca gratarul sau aragazul este in conditie buna. Cere ca aceste informatii sa iti fie date de in scris si asigura-te ca le ai la tine pentru a fi sigur ca totul este asa cum ti-ai dorit. Pe langa asta, trebuie sa ai numele si numarul de telefon persoanei pe care o poti suna daca ceva nu merge bine in timpul sejurului tau.

Citeste notele de subsol

Inaine de a semna orice contract de cazare, asigura-te ca ai inteles toate implicatiile acestuia. Incepe cautarea devreme astfel incat sa ai timp sa citesti si sa fii la curent cu toate termenele si regulile contractului, aspectul fizic, mobile, curatenie si servicii de reparative, transport local, apropierea de serviciile de care ai putea avea nevoie. Acorduri si obligatii financiare, depozite, asigurarea si raspunderea bunurilor, si orice alte detalii care iti vin in minte.

Tine minte ca o cazare intr-un apartament in regim hotelier in Sibiu nu este ca o cazare la hotel – este un contract obligatoriu intre tine si proprietar. In cazul unei anulari, va trebui sa anunti acest lucru cu cel putin 30 zile inainte pentru o rambursare completa.