Regim hotelier Resita

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Resita, precum si datele lor de contact:

  • nume
  • website
  • telefon
  • email
  • pagina de Facebook

Inchirieri apartamente in regim hotelier in Resita

 

Aparthotel Timex

Adresa: Aleea Stanisoarei, nr. 2
Website: http://www.resitacazare.ro
Telefon: 0722 665 522
Email: contact@aparthoteltimex.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ApartHotelTimexResita/


BiaMar

Adresa: Str. Trandafirilor, nr. 64, Baile Herculane
Website:
Telefon: 0723 277 475
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sibinelectroit.resita/


Sfaturi de management pt inchirierea apartamentelor

Fie ca vreti sa adaugati niste bani la bugetul dumneavoastra sau ca vreti sa suplimentati planurile de vacanta prin inchirierea casei dumneavoastra, gestionarea inchirierii in regim hotelier a proprietatii va poate aduce multe castiguri. Inainte sa incepeti, oricum, exista niste lucruri de care trebuie sa fiti constienti. Aceste sfaturi va vor ajuta sa fiti sigur ca obtineti cat de mult se poate din acest business.

Asigurati-va ca verificati vizitatorii

Multi manageri verifica pagina de Facebook, cauta informatii despre trecutul infractional si mai apoi trag o concluzie. Acest lucru s-ar putea sa se termine cu o experienta neplacuta. Trebuie sa fiti siguri ca depozitele de securitate sunt la locul lor inainte de a oferi cheile, o verificare a creditului a fost facuta si alte informatii de fond au fost verificate – registrele pentru infractiuni care s-ar putea sa nu arate antecedentele penale, cum ar fi abuzul asupra copiilor.

Regulile trebuie stiute bine

Regulile casei cand vine vorba de regim hotelier trebuie sa fie postate undeva pe proprietatea dumneavoastra pentru a fi respectate. Acest lucru este mai presus decat orice contract pe care il aveti. Daca aveti o taxa pentru fumatori, atunci informatii despre aceasta taxa trebuie sa fie postate undeva pe proprietate. Veti dori sa comunicati clar cand oamenii pot inchiria si cand acestia trebuie sa plece astfel incat sa nu aveti o surpriza neplacuta.

Setati un pret valabil

Acesta ar putea fi cel mai complicat aspect al afacerii de inchirieri in regim hotelier. Pretul corect este o balanta intre profitabilitate si imagine. Nu vreti sa puneti un pret atat de mic incat clientii sa se gandeasca ca e ceva in neregula cu locul respectiv. Nu vreti nici sa fie un pret prea mare si acesta sa ramana o optiune de ultima instanta. Locatia, conditiile actuale de piata, chiar si anotimpurile pot toate influenta pretul chiriei care poate fi perceputa.

Promovati-va

Nu veti avea multi clienti daca nimeni nu stie daca dumneavoastra inchiriati in regim hotelier. Asigurati o descrierea completa, angajati profesionisti care sa creeze imagini promotionale, si continut de marketing pentru dumneavoastra astfel incat sa oferiti o imagine clara din perspectiva. Acest tip de afacere este foarte profitabil cand este gestionata corect. Incepeti cu aceste sfaturi si puteti obtine curand venitul extra de care aveti nevoie.

Cuvinte cheie pagina: regim hotelier Resita, regim hotelier.