Regim hotelier Oradea

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Oradea, precum si datele lor de contact:

 • nume
 • website
 • telefon
 • email
 • pagina de Facebook

Inchirieri apartamente in regim hotelier in Oradea

 

Qiu Hotel

Adresa: Str. Republicii, nr. 15
Website: http://www.qiu.ro
Telefon: 0733 666 555
Email: contact (la) qiu.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Qiu.hotel.rooms/


Avalon Rooms

Adresa: Str. Primariei, nr. 35B
Website: http://www.avalon-hotel.ro/
Telefon: 0744 522 523
Email: rezervari (la) avalon-hotel.ro
Pagina de Facebook: –


Living In

Adresa: Str. Facliei, nr. 2A
Website: http://www.livingin.ro/contact/
Telefon: 0359 196 222
Email: info (la) livingin.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/LivingInApartHotel


Grand’Or Apartments

Adresa: Str. Gl. Maheru, nr. 8
Website: –
Telefon: 0747 155 519
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/grandorapartments/


Central Secession Villa

Adresa: Str. Arany Janos, nr. 11
Website: https://www.cazareoradea.net/
Telefon: 0728 156 833
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CentralSecessionVilla/


Harmony’s House

Adresa: Str. Micu Klein Samuel, nr. 9
Website: https://www.cazareoradea.net/
Telefon: 0744 597 990
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HarmonysHouseOradea/


Cazare regim hotelier Oradea – Incercati un apartament inchiriat

Inchirierea unei locuinte in Oradea necesita informare – exista zeci de oferte pe Internet. Procedati cu atentie: sunt multe agentii care solicita plata integrala inainte de a ajunge in locul respectiv, iar posibilitatile de anulare pot fi rigide. Inainte de a incepe cautarea, identificati ce v-ar putea face sederea placuta – si ce v-ar putea afecta negativ:

 1. Perioada minim de rezervare. Fiti constienti de faptul ca multe apartamente necesite sejururi de minim 3 -5 zile, sau chiar mai mult. Daca veti fi in oras pentru mai putin de 3 zile, o inchiriere pe termen scurt este putin probabil sa fie rentabila.
 2. Rezervati din timp. Pentru a prinde cele mai bune preturi posibile si a selecta dintre cele mai bune variante, incercati sa rezervati cu cel putin 4-6 saptamani inainte de excursie.
 3. Verificati ce spun fostii clienti. Cautati pe Internet (Facebook, Google) review-uri cu opinii despre inchirierile de apartamente in regim hotelier care va fac cu ochiul.
 4. Jocul numerelor. Cat de multi oameni pot dormi in apartament nu este acelasi lucru cu cati oameni pot dormi comfortabil intr-un apartament. Gasiti numarul complet de camere si de paturi inainte de a inchiria. Nu va bazati pe fotografii, care pot fi inselatoare si puteti avea impresia ca apartamentul este mai mare decat in realitate. In final, intrebati despre lift, mai ales daca calatoriti cu cineva care are probleme in a urca multe etaje.
 5. Clima. Intrebati despre aerul conditionat, care inca nu este un standard in multe apartamente oferite spre cazare in regim hotelier in Oradea, si feriti-va de proprietarii care va vorbesc incantati despre ventilatoare.
 6. Sunati inainte. Desi websiteuri pot fi o unealta la indemana, sa vorbiti cu un agent direct inainte de a plati este mult mai sigur. Agentii de multe ori au mai multe apartamente, si puteti obtine cu usurinta mai multe facilitati prin telefon. Ati putea chiar sa negociati pretul.
 7. Cititi cu atentie contractul. Pentru a va asigura ca vacanta voastra nu este o poveste de groaza cu date confuze si promisiuni false, cititi cu atentie contractul inainte de a-l semna.
 8. La dispozitia dumneavoastra.Cele mai multe apartamente oferite spre cazare in regim hotelier includ o taxa de menaj o singura data, dar daca stati mai mult de o saptamana s-ar putea sa doriti menaj suplimentar. Anumite agentii pot aranja ca bucataria sa fie pregatita pentru sosirea dumneavoastra.
 9. Telefon. Telefoanele din apartamentele inchiriate sutn adesea limitate la serviciul local. Daca planuiti sa faceti apeluri la distanta, luati cu dumneavoastra un telefon mobil cu minute sau o cartela telefonica.
 10. Planuri de viitor.Veti explora pe cont propriu exact cat de distractiva este inchirierea unui apartament in regim hotelier in Oradea, dar de asemenea este si o provocare. Cu exceptia cazului in care doriti sa utilizati un serviciu de “concierge” privat, nu va fi nimeni la dispozitia dvs pentru a face rezervari, deci faceti rezervari la restaurant si pentru biletele la teatru in avans si veniti cu ghiduri si harti bune.

Cuvinte cheie pagina: regim hotelier Oradea, regim hotelier.