Regim hotelier Iasi

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Iasi, precum si datele lor de contact:

  • nume
  • website
  • telefon
  • email
  • pagina de Facebook

Apartamente in regim hotelier in Iasi

 

Iasi Apart Hotel

Adresa: Sos. Arcu, nr. 69
Website: https://www.iasiaparthotel.ro
Telefon: 0749 014 431
Email: contact@iasiaparthotel.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/apartatamente.regim.hotelier.iasi/


Apartamente de Lux

Adresa: Str. Melodiei, nr. 16-20
Website: https://www.ilprimo.ro/
Telefon: 0723 206 865
Email: apartamentedelux@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ilprimohotel/


RegimHotelier-Iasi.ro (nume nespecificat)

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.regimhotelier-iasi.ro
Telefon: 0722 888 832
Email: fashionxxl.iasi@gmail.com
Pagina de Facebook:


Iasi Apartments

Adresa: Str. I.C. Bratianu, nr. 30
Website: http://www.iasi-apartment.com
Telefon: 0746 067 979
Email:
Pagina de Facebook:


Iassium Residence Copou

Adresa: Bd. Carol, nr. 3
Website: http://iassium.ro
Telefon: 0748 770 000
Email: contact (la) iassium.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/iassiumresidence/


Metropolitan Iassium Luxury Suites

Adresa: Str. Misai, nr. 10-12
Website: http://iassium.ro
Telefon: 0748 770 000
Email: contact (la) iassium.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/iassiumresidence/


Lazar Apartments

Adresa: Str. Adunati, nr. 25
Website: http://www.lazarapartments.ro/
Telefon: 0722 929 190
Email: lazarapartments (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Lazar-Apartments-Iasi-786779894785086/


Hotelier-Iasi.ro (nume nespecificat)

Adresa: Str. Ovidiu, nr. 4A
Website: http://www.hotelier-iasi.ro/
Telefon: 0731 318 288
Email: office@hotelier-iasi.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/regim.hotelier.iasi/


Cleopatra Residence

Adresa: Str. 7 Oameni, nr. 25
Website: http://cleopatraresidence.ro/
Telefon: 0752 188 195
Email: bumbacserban@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CleopatraResidenceIasi/


Cazare regim hotelier Iasi – Eticheta pentru cei care inchiriaza prima data

Inchirierea unui apartament in regim hotelier poate oferi o experienta unica si flexibilitate in comparatie cu optiunile traditionale de cazare. Totusi, pentru a asigura o sedere placuta si fara probleme, este important sa cunosti eticheta si regulile specifice acestei modalitati de a te caza. Iata cateva aspecte esentiale pe care orice client care inchiriaza pentru prima data ar trebui sa le aiba in vedere:

Comunicare clara: Inainte de sosire, asigura-te ca ai o comunicare clara cu proprietarul sau administratorul apartamentului. Intreaba despre detaliile cheii, procedurile de check-in si orice alte informatii utile.

Respectarea regulilor casei: Fiecare unitate de cazare in regim hotelier are regulile sale specifice. Asigura-te ca le citesti si le respecti cu atentie pentru a evita neplaceri sau situatii incomode.

Depozitul de garantie: Unele proprietati pot solicita un depozit de securitate. Asigura-te ca esti constient de acest aspect si pregateste suma corespunzatoare, care iti va fi returnata la check-out, conditionata de respectarea regulilor si a starii apartamentului.

Curatenia si intretinerea: Respecta nivelul de curatenie solicitat si mentine apartamentul intr-o stare corespunzatoare. Intelege procedurile de check-out si asigura-te ca lasi locuinta in aceeasi stare in care ai gasit-o.

Respectarea programului de check-in si check-out: Fii constient de orele de check-in si check-out stabilite. In cazul in care ai solicitari speciale, discuta-le in avans cu proprietarul si asigura-te ca sunt acceptate.

Comunicarea in timp util: In cazul in care intampini orice problema sau ai intrebari, comunica cu proprietarul sau administratorul cat mai rapid posibil. Astfel, se pot rezolva rapid orice neclaritati sau dificultati.

Respectarea vecinilor: Fiind intr-o locuinta, este important sa respecti linistea vecinilor. Evita zgomotele excesive si asigura-te ca nu deranjezi comunitatea din jur.

Feedback-ul si recenzii: Dupa sedere, ofera feedback corect si detaliat despre experienta ta de cazare in regim hotelier. Acest lucru nu numai ca ajuta alti potentiali oaspeti, dar si proprietarul sa-si imbunatateasca serviciile.

Intimitatea si securitatea: Respecta intimitatea apartamentului si a proprietarului. Asigura-te ca respecti confidentialitatea si securitatea spatiului inchiriat.

Respectarea bunurilor si spatiilor comune: Trateaza apartamentul ca si cum ar fi al tau si respecta bunurile gazdei. Evita ariile restrictionate sau spatiile personale ale proprietarului.

Flexibilitate in program: Fii deschis la negocieri in privinta orarului de check-in si check-out, dar respecta programul stabilit in prealabil.

Recunostinta si multumiri: Ofera un mesaj de multumire la finalul sederii in acel apartament in regim hotelier, exprimandu-ti recunostinta pentru experienta placuta. Feedback-ul pozitiv este apreciat si poate contribui la reputatia proprietatii.

Respectarea politicilor de anulare: Intelege si respecta politicile de anulare stabilite. Daca apar situatii neprevazute, discuta-le cu proprietarul si gasiti impreuna o solutie echitabila.

Aprecierea detaliilor suplimentare: Daca gazda ofera servicii suplimentare sau facilitati, cum ar fi articole de toaleta, cafea sau ghiduri locale, apreciaza aceste detalii si utilizeaza-le cu grija.

Asigurarea confortului propriu: Fie ca aduci cu tine lucruri personale sau faci ajustari minore in spatiu pentru a-ti asigura confortul, discuta aceste aspecte cu gazda si asigura-te ca schimbarile nu afecteaza negativ proprietatea.

Pastrarea spatiului inchiriat sigur: Asigura-te ca pastrezi cheile sau cardurile de acces intr-un loc sigur si le predai la check-out. Respectarea securitatii spatiului este benefica pentru ambele parti.

Respectarea conditiilor de plata: Plateste in conformitate cu termenii si conditiile stabilite. In caz de intarziere sau modificari, anunta gazda din timp.

Cunoasterea si respectarea acestor reguli de eticheta vor contribui la o experienta placuta si fara incidente in timpul sederii tale intr-un apartament in regim hotelier Iasi.