Regim hotelier Constanta

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Constanta, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • website;
 • telefon;
 • email;
 • pagina de Social Media.

Inchirieri apartamente in regim hotelier Constanta

 

Cazare Constanta-Mamaia

Adresa: Str. Nucilor, nr. 3
Website: http://cazare-constanta-mamaia.ro
Telefon: 0726 717 792
Email: apartamentvis (la) yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/apartamentelamare/


City Living

Adresa: Nespecificata
Website: http://cityliving.ro
Telefon: 0757 222 292
Email: book (la) cityliving.ro
Pagina de Facebook: –


Tomis Plus

Adresa: Str. Milano, nr. 50
Website: –
Telefon: 0727 544 868
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/apatament.regim.hotelier.constanta.mamaiaTomisPlus/


Vila Ovidiu Luxury Homes

Adresa: Bd. Mamaia, nr. 402
Website: http://vilaovidiuluxury.ro/
Telefon: 0724 201 005
Email: info (la) vilaovidiuluxury.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/aparthotelluxuryovidiu/


Mamaia Summerland

Adresa: Aleea Siracuzza, nr. 1, Mamaia
Website: http://www.summerland.ro
Telefon: 0730 070 020
Email: contact (la) summerland.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Summerland.Mamaia/


Aparthotel Pacific

Adresa: Str. Dezrobirii, nr. 82
Website: http://www.hotelpacific.ro
Telefon: 0341 111 161
Email: receptie (la) hotelpacific.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PacificHotelConstanta/?rf=119195914822524


Casa Vlad

Adresa: Str. Calugareni, nr. 5A
Website: –
Telefon: 0721 218 551
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Cazare-Constanta-Regim-hotelier-Casa-Vlad-1861304844133837/


Apartament Oasis

Adresa: Str. Nufarului, nr. 6
Website: –
Telefon: 0729 279 672
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Apartament-Oasis-regim-hotelier-1455015934768085/


Tomis Garden

Adresa: Bd. Mamaia, nr. 430
Website: http://www.tomisgarden.ro
Telefon: 0241 480 975
Email: contact (la) tomisgarden.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tomis.Garden.Aparthotel/


Sea View Apartments Mamaia

Adresa: Aleea Siracuzza, nr. 3, Mamaia
Website: –
Telefon: 0731 868 493
Email: vacarasuatena@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pg/Sea-View-Apartments-Mamaia-1606903656223933/photos/?ref=page_internal


Cazare regim hotelier Constanta – De ce tot mai multi turisti aleg sa inchirieze apartamente?

 1. Spalarea hainelor: Acesta este un beneficiu imens! Cele mai multe apartamente in regim hotelier au o masina de spalat / uscator in ele. Aceasta inseamna ca puteti impacheta mai putin si puteti salva niste bani pe taxele de bagaje, mai ales daca folositi avionul. Puteti face de asemenea spalarea rufelor in mijlocul saptamanii sau, daca sunteti ca mine, spalati toate rufele in timp ce sunteti in vacanta, asa ca ati venit de acasa cu doua valize mari pline de haine de spalat! (Nu uitati sa aduceti detergent de rufe cu dumneavoastra!)
 2. Posibilitatea de a gati la domiciliu: Avand un frigider si cuptor, acestea va pot ajuta cu adevarat sa economisiti banii dati pe mancare, mai ales pentru micul dejun sau masa de pranz. Personal, cand am apelat la cazare in regim hotelier, am avut micul dejun la „domiciliu” in fiecare zi si in cele mai multe zile am mancat pranzul sau cina acolo, de asemenea. Sa mananci in statiune costa uneori atat de mult, incat puteti considera, de multe ori, ca va simtiti mai bine atunci cand mancati propria mancare, gatita de obicei mai sanatos! Acum, desigur, este distractiv si sa incercati unele preparate ale restaurantelor locale atunci cand sunteti in vacanta, dar a manca prea mult poate avea un impact foarte mare asupra bugetului de vacanta. (Un cititor a recomandat planul de meniu inainte de a pleca, astfel incat sa stie ce alimente / condimente sa isi aduca de acasa si ce sa cumpere de la un magazin alimentar, atunci cand ajunge la destinatie!)
 3. Spatiu suplimentar: Acesta este un avantaj mare. Apartamentul inchiriat pentru cazare in regim hotelier in Constanta poate fi cu adevarat o „casa departe de casa”. Este atat de grozav ca sa aveti o camera in plus pentru camera de zi, in care sa va relaxati si sa va destindeti, in loc sa fiti inchisi intr-o camera de hotel, fie ea si nitel mai mare. Veti fi capabili sa va bucurati cu adevarat familia dumneavoastra in scurt timp si veti considera ca este mult mai confortabil intr-o camera de zi, mai degraba decat intr-o camera de hotel. Copiii vor putea sa se raspandeasca in toata casa si sa se joace, si in acelasi timp se poate trage un pui de somn in camere separate, lucru care veti descoperi ca poate fi o binecuvantare.
 4. Rentabil: Veti fi surprins de cat de eficiente pot fi costurile cu inchirierea unui apartament in regim hotelier spatios pentru vacanta. Pretul va fi cu siguranta comparabil cu cel al unui hotel. Deoarece multe dintre locuintele inchiriate in regim hotelier sunt mari, de multe ori familiile le inchiriaza impreuna, ceea ce face cazarea chiar si mai ieftina decat la un hotel.
 5. Varietate: fiecare vacanta petrecuta intr-un apartament de cazare in regim hotelier este diferita – un decor diferit, puncte de vedere diferit, facilitati diferite etc. Puteti alege propria locuinta inchiriata pentru vacanta si preferintele in functie de bugetul dumneavoastra, indiferent daca este mic sau mare, si modul in care doriti sa va petreceti vacanta – langa plaja, in apropiere de terenul de golf sau undeva la mijloc.
 6. Confortul de acasa: Inchirierea unei locuinte pentru vacanta ofera tot confortul de acasa – si, poate, unele pe care casa Dvs nu le are. Aveti spatiu suficient, camere confortabile de locuit, mai multe dormitoare etc. Acesta este cu adevarat un lucru resimtit „ca acasa” pe toata perioada vacantei. Va puteti zice astfel ca „e timpul sa mergem acasa.” Acest lucru este tradus prin tranzitii usoare pentru dumneavoastra: somn lung si odihnitor pentru toata lumea, absenta stresului locului nou, necunoscut, si o vacanta per ansamblu mai relaxanta.
 7. Foarte multa discretie: Apartamentele in regim hotelier de obicei au si balcoane private, si intrari private. Acest lucru inseamna ca nu aveti nevoie sa va plimbati prin hol de fiecare data cand plecati si reveniti in apartament. Mai mult decat atat, in functie de unitate, pot exista chiar piscine private si uneori gratarele pentru frigarui (cea mai mare parte dintre acestea gasite si in casele de inchiriere unifamiliale private) sunt incluse de asemenea!

Cuvinte cheie pagina: regim hotelier Constanta, regim hotelier.