Regim hotelier Cluj Napoca

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Cluj Napoca, precum si datele lor de contact:

 • nume
 • website
 • telefon
 • email
 • pagina de Facebook

Inchirieri apartamente regim hotelier in Cluj Napoca

 

Neo Apartments

Adresa: Bd. Eroilor, nr. 1
Website: http://www.neoapartments.ro
Telefon: 0745 204 633
Email: neoapartmentscluj (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Neoapartmentscluj


Cluj Accomodation

Adresa: Calea Dorobantilor, nr. 69
Website: http://cluj-accomodation.com
Telefon: 0749 718 578
Email: cazare.cluj (la) ymail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ClujNapocaApartments


Mellis

Adresa: Str. Moldovei, nr. 5
Website: http://www.mellis.ro
Telefon: 0727 456 389
Email: contact (la) mellis.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Pensiunea-Mellis-198520770162415/


Cabrio Aparthotel

Adresa: Str. Trifoiului, nr. 22
Website: http://www.cabriohotel.ro
Telefon: 0735 222 746
Email: rezervari (la) cabriohotel.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Cabrio.ApartHotel.Cluj/


Aparthotel Zorilor

Adresa: Str. Zorilor, nr. 25
Website: http://aparthotel-zorilor.ro
Telefon: 0730 709 701
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ApartHotel-Zorilor-882695388412248/


Apartamente Domino

Adresa: Nespecificata
Website: http://apartamentedomino.ro
Telefon: 0744 339 729
Email: contact (la) apartamentedomino.ro
Pagina de Facebook: –


Ohtel

Adresa: Str. Moldoveanu, nr. 7
Website: http://www.ohtel.ro
Telefon: 0752 406 392
Email: rezervari (la) ohtel.ro
Pagina de Facebook: –


Arhica

Adresa: Str. Bucuresti, nr. 51
Website: http://www.regim-hoteliercluj.ro
Telefon: 0745 389 992
Email: office (la) regim-hoteliercluj.ro
Pagina de Facebook:


The Cluj Horizon

Adresa: Calea Turzii, nr. 162-168
Website: http://www.the-cluj-horizon.com
Telefon: 0728 089 369
Email: theclujhorizon (la) yahoo.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TheClujHorizon/


Roel House

Adresa: Str. Octavian Paler, nr. 19, Apahida, jud. Cluj
Website: –
Telefon: 0734 159 879
Email: roelhouse (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Regim-Hotelier-Cluj-288698917826723/


Cazare regim hotelier Cluj – Ce trebuie sa stii cand inchiriezi un apartament

In afara de a fi mai putin costisitoare decat un hotel, un beneficiu al inchirierii unui apartament in regim hotelier este ca puteti economisi timp, puteti sari peste micul dejun oferit de hotel, si puteti sa va luati o paine proaspata de la brutaria din coltul strazii.

Dezavantajul in cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier  este ca nu exista un birou pentru relatiile cu clientii, si, in unele cazuri, proprietarii pot anula in ultimul moment rezervarea, lasandu-va fara un loc de cazare – lucru care ar putea fi o problema in perioada de varf a sezonului. Asigurati-va ca ati pus toate intrebarile pertinente in avans si ca ati citit toate recenziile, desi acestea sunt, uneori, controlate de site-urile de inchiriere.

In continuare gasiti cateva lucruri de retinut despre inchirierea unui apartament oferit pentru cazare in regim hotelier in Cluj:

 • Aveti in vedere ca, in cazul inchirierii unui apartament direct de la proprietar, de obicei, nu exista o persoana care sa va poata spune programul de functionare al muzeelor, sa va dea detalii despre transport,  sa va faca rezervari la restaurant, sau o persoana pe care sa o contactati in cazul unei probleme. Unele gazde private vor incerca sa va ajute si va vor face sugestii, altele va vor pune sa luati cheia de la un partener de incredere si nu le veti intalni niciodata. In orice caz, cereti intotdeauna contactul unei persoane pe care sa o puteti apela in caz de urgenta. Daca colaborati cu o firma de incredere in domeniul inchirierii apartamentelor de cazare in regim hotelier, acest fapt poate atenua aceste probleme.
 • Depozitatea bagajelor poate fi o problema. Spre deosebire de un hotel, daca ajungeti mai devreme, va trebui sa asteptati cu bagajele in mana pana apartamentul va fi gata. Turistii experimentati adesea inchiriaza apartamentul cu o zi inainte de sosirea lor, daca ajung dimineata, pentru a nu pierde timp din vacanta asteptand pregatirea apartamentului. Este posibil sa fie necesar sa parasiti apartamentul cu mult inainte de ora avionului dumnesvostra si, spre deosebire de un hotel, nu exista un serviciu de depozitare al bagajelor.
 • Este posibil ca lucrurile proprietarului sa fie in apartament, daca inchiriati un apartament direct de la proprietar. Va puteti astepta la un set de lenjerie curata, precum si prosoape. Intrebati intotdeauna despre lenjerii de pat. Din pacate, unii turisti au intalnit si apartamente in care proprietarul se astepta sa isi aduca propria lenjerie de pat – e adevarat, acest lucru se intampla farte rar.
 • Pentru orice apartament veti plati in plus pentru locatie. Apartamentele in apropiere de centrul Clujului vor fi mai scumpe decat cele din alte cartiere. In mod similar, spațiul este valoros, de asemenea. O garsoniera va fi mult mai ieftina decat un apartament cu 2 sau 3 camere. Luati in considerare cat de mult timp veti petrece cu adevarat inauntru – veti ajunge la concluzia ca o garsoniera este mult mai convenabila in cazul in care sunteti 1 sau 2 persoane.
 • Multe apartamente pot fi promovate de proprietari care nu au dreptul legal de a-si inchiria apartamentele. Tineti minte ca acestea s-ar putea sa nu aiba asigurare pentru a acoperi diverse evenimente ce s-ar putea ivi, cum ar fi accidentele etc. Verificati, mai ales daca aveti asigurare, ce fel de incidente sunt acoperite atunci cand calatoriti.
 • Alte intrebari pe care trebuie sa le adresati: la ce etaj este apartamentul, exista un lift, cum este cartierul, daca proprietarii sunt fumatori, daca puteti folosi orice fel de mancare in bucatarie, aduce animale de companie, daca cladirea dispune de un paznic, daca este o masina de spalat / uscator, si intrebati  daca exista instrucțiuni de operare speciale pentru aparate. Asigurati-va, de asemenea, ca obtineti parola de Wi-Fi pentru Internet.
 • Intrebati daca există o taxa pentru curatenie, si daca veti fi responsabil pentru plata utilitatilor. Nu e ceva neobisnuit ca aceste taxe sa fie platite de catre chiriasi.
 • Respectati lucrurile proprietarului. Nu umblati prin lucrurile lui si, daca stricati ceva, lasati un biletel si oferiti-va sa platiti. Dacă sunteti intr-o cladire rezidentiala, respectati vecinii si pastrati zgomotul la un minim absolut, in special in zonele comune, cum ar fi scarile si holurile. Tineti minte ca alti oameni traiesc in celelalte apartamente si probabil isi doresc pace si liniste. Daca inchiriati un apartament in regim hotelier Cluj, acesta s-ar putea sa nu fie izolat fonic.