Regim hotelier Brasov

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Brasov, precum si datele lor de contact:

  • nume
  • website
  • telefon
  • email
  • pagina de Facebook

Inchirieri apartamente in regim hotelier in Brasov

 

Brasov Sweet Retreat

Adresa: Str. Albatrosului, nr. 1
Website: http://brasovsweetretreat.com
Telefon: 0745 079 204
Email: marius (la) brasovsweetretreat.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Brasov-Sweet-Retreat-367226460057563/


Zebrasov

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 66
Website: https://www.zebrasov.ro
Telefon: 0722 396 035
Email: office (la) synconcept.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ZeBrasov/


Apart Hotel Vlad Tepes

Adresa: Str. Vlad Tepes, nr. 14
Website: http://aparthotelbrasov.ro/
Telefon: 0749 663 966
Email: aparthotelvladtepes (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Apart.Hotel.Vlad.Tepes.Brasov/


Cazare-Brasov-Regim-Hotelier (nume nespecificat)

Adresa: Str. Egretei, nr. 12
Website:
Telefon: 0752 476 193
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Cazare-Brasov-Regim-Hotelier-1511185922333309/


Hill Residence

Adresa: Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 38
Website: https://www.hillresidence.com
Telefon: 0725 223 224
Email: office (la) hillresidence.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Cazare.Brasov.2016/


Studio Alex

Adresa: Str. Pelicanului, nr. 5
Website: http://www.studioalex.ro/
Telefon: 0740 024 424
Email: rezervari (la) studioalex.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/studioalex.ro/


Penthouse Ambiance

Adresa: Str. Graurului, nr. 17
Website: https://penthouseambiance.com
Telefon: 0744 756 779
Email: silviufarama (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/penthouseambiance/


Cazare regim hotelier Brasov – Ce trebuie sa stiti inainte de a inchiria

 

Daca sunteti brusc confruntat cu relocarea, o misiune corporativa pe termen lung sau necesitatea de a gasi cazare pe termen scurt, nu va temeti. Desi sarcina de analizare a tuturor optiunilor poate parea descurajanta la inceput, nu trebuie sa fie, daca stii ce cautati. Ca orice nou efort, veti vedea roadele in a face pasii corecti cand cautati compania potrivita ce o sa va ofere un apartament in regim hotelier.

Mai jos aveti o lista cu factorii cheie pe care trebuie sa ii verificati pentru a gasi serviciul potrivit nevoilor d-voastra:

Serviciu pentru clienti: Are compania sau furnizorul servicii pentru clienti personalizate, sau veti fi tratat ca un oarecare? Daca vi se dau putine optiuni, este foarte probabil ca veti fi tratat ca un anonim și o sa sfarsiti prin a fi nefericit. Un specialist minunat in cazare in regim hotelier va asculta nevoile d-voastra si se va stradui sa va satisfaca cererile.

Dimensiunea: Da, marimea conteaza. Un apartament in regim hotelier mediu este de cel putin doua ori mai mare ca o camera de hotel normala. Cele mai multe de apartamente ofera o terasa privata si / sau balcon, precum si un spatiu de stocare. Companiile hoteliere se bazeaza pe volum, si au unitati de tip “cutii de chibrite”, care sunt adesea prea mici pentru o cazare confortabila. Un spatiu suplimentar poate face o mare diferenta in timpul unui sejur prelungit departe de casa.

Preturi : Garsonierele si apartamentele oferite p[entru cazare in regim hotelier sunt de obicei mai putin scumpe decat o camera de hotel.

Personalizarea: Poate compania adapta acomodarile de cazare la nevoile d-voastra? De exemplu, poate fi posibil ca sa va aduceti animalul de companie sau sa aranjati o camera pentru un bebelus sau un birou? In timp ce unele tipuri de cazari (pensiuni, de exemplu) permit animale de companie, ca regula generala, hotelurile nu fac asta.

Mobilierul : Alegeti o companie care are standarde de calitate si va ofera tot confortul de acasa. Va ofera camere complet mobilate, cu mobilier de calitate? Dar un televizor cu diagonala de 81 cm, LCD, bucatarie, lenjerii de pat, masina de spalat si uscator, curatare si impachetare in vid, fier de calcat cu tabla de calcat de dimensiuni mari, opere de arta si obiecte decorative?

Confortul : Poate compania oferi cazare care ofera intimitate si confort de locatie? Inchirierea de apartamente in regim hotelier sunt de regula mai intime, si situate intr-o zona rezidentiala.

Verificati diferite companii si comparati cu adevarat serviciile oferite. Amintiti-va ca mai putin costisitor, nu inseamna neaparat o afacere mai buna. Poate insemna un serviciu slab sau o cazare de calitate inferioara. Un furnizor de cazare care este mai putin costisitoar decat concurenta ofera de obicei calitate inferioara.

Gasirea unui apartament in regim hotelier Brasov potrivit situatiei d-voastre este usoara atunci cand planificati dinainte si alegeti o companie cu serviciu pentru clienti ca punct central al afacerii lor. La urma urmei, serviciile excelente pentru clienti este ceea ce separa o companie buna de una minunata.