Regim hotelier Alba Iulia

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Alba Iulia, precum si datele lor de contact:

  • nume
  • adresa
  • website
  • telefon
  • email
  • pagina de Facebook

Inchirieri in regim hotelier in Alba Iulia

 

Carolina Apartments

Adresa: Str. Nicolae Balcescu, nr. 12
Website: http://www.decebalbogdan.ro/
Telefon: 0726 129 079
Email: carolina.apartaments@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CarolinaApartaments/


Apart Hotel Crema Residence

Adresa: Bd. Revolutiei, nr. 2E
Website: http://cremahotel.ro
Telefon: 0727 362 628
Email: cremahotel@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cremaresidence/


Sara Aparthotel

Adresa: Str. Izvorului, nr. 68
Website:
Telefon: 0733 014 362
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/saraaparthotel/


Iza’s Apart

Adresa: Piața Consiliul Europei, nr. 32E
Website:
Telefon: 0740 681 135
Email: izabella_kol@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/IzasApart/


Apart Hotel Crema Residence II

Adresa: Str. Orhideelor, nr. 9
Website: http://cremahotel.ro
Telefon: 0727 362 628
Email: cremahotel@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cremaresidence/


Numarul calatoriilor in scop de afaceri a crescut foarte mult in ultimii ani, pe masura ce economiile globale devin mai integrate si mai bine definite pentru oportunistii de afaceri. Odata cu deschiderea granitelor si transformarea teritoriilor intr-o piata globala, transportul dintr-un loc in altul a devenit mult mai eficient, cu mai putine restrictii si mai multe conexiuni si tehnologii avansate.

Pe de alta parte, costurile mereu in crestere reprezinta un factor pe care multe companii si corporatii trebuie sa-l aiba in vedere si sa-l mentina sub control pentru a se asigura ca investitiile si profitul nu vor inregistra pierderi. Cazarile prelungite la hotelurile de lux constituie cheltuieli foarte ridicate si frustrante, mai ales ca multi dintre oamenii de afaceri petrec mai putin timp in camera de hotel, si mai degraba in salile de conferinte, discutand si dezvoltand afaceri.

Pentru astfel de calatori, apartamentele in regim hotelier in Alba Iulia sunt bine venite, si reprezinta o alternativa economica  mult mai avantajoasa fata de camerele de hotel.

Conceptul de apartamente in regim hotelier a aparut la momentul propice pentru turism si lumea afacerilor, cand economiile din intreaga lumea treceau prin momente de criza si masurile de austeritate erau practicate la ordinea zilei. De atunci, cererea pentru acest tip de cazare a inceput sa creasca si multe orase care atrag oamenii de afaceri, creeaza conditii menite sa indeplineasca aceste nevoi.

O cazare in regim hotelier pune la dispozitie un apartament mobilat cu toate cele necesare. Accesul la baie se poate face din dormitor iar bucataria trebuie sa fie echipata cu ustensilele necesare pentru a prepara o masa. Aceste apartamente creeaza o atmosfera familiara pentru persoanele aflate mereu pe drumuri, dar care nu se simt foarte confortabil in camerele de hotel de lux. Apartamentele sunt de regula dotate cu mijloace de comunicare moderne: telefon, Internet, fax, pentru a permite organizarea simpla si rapida a programului de intalniri etc., iar unele proprietati  ofera chiar camere destinate intalnirilor de afaceri, sau camere de conferinte pentru grupuri mici.

Cuvinte cheie pagina: regim hotelier Alba Iulia, regim hotelier.