Regim hotelier Alba Iulia

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care inchiriaza apartamente sau garsoniere in regim hotelier in Alba Iulia, precum si datele lor de contact:

 • nume
 • adresa
 • website
 • telefon
 • email
 • pagina de Facebook

Apartamente regim hotelier in Alba Iulia – Lista cu firme de inchirieri

 

Carolina Apartments

Adresa: Str. Nicolae Balcescu, nr. 12
Website: http://www.decebalbogdan.ro/
Telefon: 0726 129 079
Email: carolina.apartaments (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CarolinaApartaments/


Apart Hotel Crema Residence

Adresa: Bd. Revolutiei, nr. 2E
Website: http://cremahotel.ro
Telefon: 0727 362 628
Email: cremahotel (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cremaresidence/


Sara Aparthotel

Adresa: Str. Izvorului, nr. 68
Website:
Telefon: 0733 014 362
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/saraaparthotel/


Iza’s Apart

Adresa: Piața Consiliul Europei, nr. 32E
Website:
Telefon: 0740 681 135
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/IzasApart/


Apart Hotel Crema Residence II

Adresa: Str. Orhideelor, nr. 9
Website: http://cremahotel.ro
Telefon: 0727 362 628
Email: cremahotel (la) gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cremaresidence/


Cazare regim hotelier Alba Iulia

Numarul calatoriilor in scop de afaceri a crescut foarte mult in ultimii ani, pe masura ce economiile globale devin mai integrate si mai bine definite pentru cei in cautare de oportunitati de afaceri. Odata cu deschiderea granitelor si transformarea teritoriilor intr-o piata globala, transportul dintr-un loc in altul a devenit mult mai eficient, cu mai putine restrictii si mai multe conexiuni si tehnologii avansate.

Pe de alta parte, costurile mereu in crestere reprezinta un factor pe care multe companii si corporatii trebuie sa-l aiba in vedere si sa-l mentina sub control pentru a se asigura ca investitiile si profitul nu vor inregistra pierderi. Cazarile prelungite la hotelurile de lux constituie cheltuieli foarte ridicate si frustrante, mai ales ca multi dintre oamenii de afaceri petrec mai putin timp in camera de hotel, si mai degraba in salile de conferinte, discutand si dezvoltand afaceri.

Pentru astfel de calatori, cazarea in apartamente regim hotelier este bine venita, si reprezinta o alternativa economica  mult mai avantajoasa fata de camerele de hotel.

Conceptul de apartamente in regim hotelier a aparut la momentul propice pentru turism si lumea afacerilor, cand economiile din intreaga lumea treceau prin momente de criza si masurile de austeritate erau practicate la ordinea zilei. De atunci, cererea pentru acest tip de cazare a inceput sa creasca si multe orase care atrag oamenii de afaceri, creeaza conditii menite sa indeplineasca aceste nevoi.

O cazare in regim hotelier pune la dispozitie un apartament mobilat cu toate cele necesare. Accesul la baie se poate face din dormitor iar bucataria trebuie sa fie echipata cu ustensilele necesare pentru a prepara o masa. Aceste apartamente creeaza o atmosfera familiara pentru persoanele aflate mereu pe drumuri, dar care nu se simt foarte confortabil in camerele de hotel de lux. Apartamentele sunt de regula dotate cu mijloace de comunicare moderne: telefon, Internet, fax, pentru a permite organizarea simpla si rapida a programului de intalniri etc., iar unele proprietati  ofera chiar camere destinate intalnirilor de afaceri, sau camere de conferinte pentru grupuri mici.

Cum sa planifici o sedere business reusita in regim hotelier

Calatoriile de afaceri pot aduce provocari unice, dar o planificare atenta poate transforma experienta intr-o oportunitate reusita. Daca te afli in cautarea unei sederi business in regim hotelier, iata cateva sfaturi esentiale pentru a te asigura ca totul decurge fara probleme si ca poti profita la maxim de timpul petrecut intr-un mediu confortabil si productiv.

 • Alege o locatie strategica: Selectarea unei locatii convenabile este cruciala intr-o calatorie de afaceri. Asigura-te ca unitatea de cazare se afla in proximitatea principalilor centri de afaceri, facilitand accesul la intalniri si evenimente.
 • Conectivitate de inalta viteza: Pentru o sedere business eficienta, este esential sa ai acces la internet de inalta viteza. Verifica daca unitatea de cazare ofera conexiune Wi-Fi fiabila si rapida.
 • Facilitati pentru lucru: Verifica daca unitatea de cazare dispune de spatii de lucru adecvate, cum ar fi birouri in camera sau centre business in incinta. Aceste facilitati sunt esentiale pentru cei care trebuie sa lucreze in timpul sederii.
 • Servicii pentru intalniri si conferinte: Daca ai nevoie de spatii pentru intalniri sau conferinte, asigura-te ca unitatea de cazare ofera astfel de facilitati. Acest aspect poate face diferenta in organizarea cu succes a evenimentelor de afaceri.
 • Flexibilitate in orarul de Check-in si Check-out: Intelege ca programul tau de afaceri poate varia, asa ca alege o unitate de cazare care ofera flexibilitate in ceea ce priveste orarele de check-in si check-out.
 • Oferte pentru business travelers: Multe unitati de cazare ofera pachete speciale pentru calatoriile de afaceri, cum ar fi tarife preferentiale, mic dejun inclus sau facilitati suplimentare. Analizeaza aceste oferte pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret.
 • Transport si accesibilitate: Verifica disponibilitatea serviciilor de transport si asigura-te ca unitatea de cazare este usor accesibila de la aeroport sau de la statiile de transport.
 • Politica de anulare flexibila: Avand in vedere natura schimbatoare a calatoriilor de afaceri, alege o unitate de cazare cu o politica de anulare flexibila, care iti ofera libertate in cazul unor schimbari neprevazute.

Planificarea atenta a sederii tale business intr-o unitate de cazare in regim hotelier Alba Iulia poate transforma calatoria intr-o experienta productiva si confortabila. Alege cu intelepciune si profita la maximum de resursele oferite de unitatea de cazare aleasa.